Senator Ted Cruz (R-TX) introduserte sitt lovforslag om å forby vaksinepas – Vaksinasjon bør være ditt personlige valg

Kjent som «No Vaccine Passports Act», ville lovgivningen «forby» regjeringen og arbeidsgivere å mandatere vaksiner, sa Cruz. Han argumenterte for at det å ta vaksinen burde være en persons personlige beslutning.

“Hør, jeg synes vaksiner er kjempefine. Jeg har fått vaksinen selv. Jeg tror det har gitt oss mye frihet, men jeg tror det er et reelt potensial for myndighetsoverrekkelse, og jeg tror ikke noen skal tvinges til å ta vaksinen, «sa Cruz. “Det bør være ditt personlige valg. Du bør ta valget ut fra helsen din, basert på de beslutningene du ønsker. ”

Han fortsatte: «[Jeg] har innført denne uken lovgivning som, nummer én, forbyder føderalt vaksinepass, forbyr Biden-administrasjonen å gjøre noe for å pålegge vaksiner, men det forbyr også diskriminering i arbeid.

Vi ser noen steder der arbeidsgivere sier at hvis du ikke er vaksinert, blir du sagt opp, og det burde være ulovlig. Det er dine helsebeslutninger du skal ta, og det skal ikke være sjefen din. Det burde ikke være regjeringen. Det burde ikke være noen andre som tvinger deg til å ta disse beslutningene. »

Les-mer