Russ Vought: Oppdraget og øyeblikket for amerikanske patrioter

En av de mektigste slagordene som noensinne er brukt var ‘Make America Great Again.’ Dette samlingsropet var signaturånden til president Trumps vellykkede presidentkampanje i 2016 og kjernen i hans administrasjons politiske mål. Den fanget hjerter og sinn fra titalls millioner amerikanere.

Flere år etter at den bidro til å utløse America First-satsen, ekko den fremdeles med lyden av potensial og løfte. Og med god grunn.

I flere tiår har amerikanerne hatt en økende følelse av uro og sinne med retning av nasjonen vår: tilsynelatende endeløse kriger bestående av meningsløse nasjonebyggingsøvelser, korrupte politiske ledere, regjeringsskapte økonomiske kriser, løpsk føderale utgifter, sentralt planlagt og kontrollert. helsevesen, politikk over grensen som henvender seg til ikke-borgere og oversvømmer samfunn med kriminalitet og narkotika, byråkratisk forakt for arbeidende amerikanere, og en krypende kulturell marxistisk rot som tar sikte på å demontere familiene og livsstilen vår.

I kjølvannet av denne ukontrollerte, radikale progressivismen er ødelagte husholdninger, ødelagte samfunn, mistet tro og en rotete forståelse av hva det vil si å være amerikaner.

Men det trenger ikke være slik.

For å fortsette mange av de politiske kampene som ble startet under Trump-administrasjonen, lanserte vi Center for Renewing America så vel som vår søsterorganisasjon Citizens for Renewing America. Målet er enkelt: fornye en nasjonal enighet om at vi er et folk for Gud, for land og for samfunn.