Reporter som Avdekket Hemmelig Clinton-Lynch «Tarmac-møte» Funnet Død

Journalisten Christopher Sign, som som Phoenix-basert journalist brøt historien om et hemmelig møte i 2016 mellom tidligere president Bill Clinton og daværende justisminister Loretta Lynch, er død i en alder av 45 år.

Sign døde lørdag i Hoover, Alabama.

Hoover-politiets løytnant Keith Czeskleba sa at Sign’s død blir etterforsket som et selvmord, ifølge Al.com.

«Vår dypeste medfølelse deles med Chris kjærlige familie og nære venner,» sa Sinclair Broadcast Group Vice President og General Manager Eric Land, ifølge Al.com.

“Vi har mistet en ærverdig kollega hvis uutslettelige avtrykk vil tjene for alltid som et kjennetegn på anstendighet, ærlighet og journalistintegritet. Vi kan bare håpe å fortsette arven til Chris. Måtte hans minne være til velsignelse, ”sa Land.

«Chris var en enorm leder i redaksjonen vår,» skrev WBMA-TV, Sign’s nåværende stasjon, i en hyllest til ham lørdag.

«Han jobbet med rapporteringspersonalet vårt til daglig, men jobbet også bak kulissene med I-teamet og med nyhetsledere om dekning av store begivenheter,» sa hyllesten.

“Det var veldig sannsynlig at du fikk en e-post fra ham med en historieide midt på natten. Han var lidenskapelig opptatt av journalistikk og viste det hver eneste dag da han presset seg selv og kollegene sine til å bli best.”

Les-mer