President Trump Snakker om Valgsvindel i 2020 og Joe Biden

Som forberedelse til hans kommende Save America-samlinger diskuterte president Trump hans arv, politiske fremtid og krisen Joe Biden har brakt over Amerika. Under et telefonintervju på The Water Cooler-showet med Real America’s Voice mandag sa president Trump at han forventer at det blir avdekket massiv stemmesvindel etter at valgrevisjon er fullført.

President Trump nevnte også et stort antall amerikanere mener at valget i 2020 ble stjålet og sitert flere meningsmålinger som nylig ble gjennomført.

«Jeg har sett de samme meningsmålingene, og de er ikke mine meningsmålinger, men målingene deres er tatt av, antar jeg medier og andre,» uttrykte han. «Det er en enorm prosentandel, mye høyere enn det, som tror valget ble rigget og stjålet.»

På spørsmål om han har innrømmet valget i 2020, sa president Trump at han ikke gjorde det og ikke hadde noen planer om å gjøre det når som helst snart.

“Nei, jeg innrømmet aldri nederlag. Vi har mange ting som skjer akkurat nå, ”forklarte han. “… Nei, jeg brukte aldri ordet innrømme. Jeg har ikke gitt inn. »

Den 45. presidenten vendte da oppmerksomheten mot Joe Biden og den ekstreme venstresvinget landet ser ut til å ta.