Pentagon: ‘UFO’ -filmer fra US Navy er under etterforskning

Pentagon har bekreftet at bilder og opptak av uidentifisert luftfenomen (UAP) som ble offentliggjort forrige måned ble tatt av US Navy-personell, og er for tiden under etterforskning av UAP Task Force.

Det kommer etter at dokumentarfilmskaperen Jeremy Corbell delte media på YouTube, og skrev at den amerikanske marinen «fotograferte og filmet» pyramideformede UFOer og «sfæriske» avanserte transmediumbiler. »

I ett klipp ser det ut til at opptak av det Pentagon kaller et «transmedium-kjøretøy» svever fra side til side før de dypper under havnivå.

“Denne filmen ble filmet i CIC (Combat Information Center) i USS Omaha 15. juli 2019 i et advarselområde utenfor San Diego,” skrev Corbell. “Denne filmen viser en UAP-hendelsesserie som nådde en crescendo med et av de ukjente målene som gikk inn i vannet. Ingen vrakrester funnet. Ingen av det ukjente håndverket ble gjenopprettet. ”

Susan Gough, en talsperson for Pentagon, bekreftet ektheten av klippet og fortalte Daily Caller at det ble fanget opp av US Navy-personell.

«Jeg kan bekrefte at videoen er tatt av Navy-personell, og at UAPTF inkluderte den i deres pågående undersøkelser.»

Les-mer