InfoPoint.no – Alltid Nytt – Alltid Ekte!

Infopoint.no ble skapt etter et ønske om å kunne levere internasjonale nyheter fra troverdige kilder som er utenfor «main-stream». Dermed kan vi tilby oversatte utdrag fra artikler på engelsk som alltid er ferske og alltid ekte.

Nettstedet drives med et mål om opplysning, men er nødt til å finansiere drift og vedlikehold ved bruk av annonser, sponsede koblinger etc. Derfor vil noe av innholdet på dette nettstedet føre til at vi får en provisjon for klikk eller kjøp.

Vi kurerer innhold og oversetter det til norsk fra troverdige kilder som f.eks. DailyTruthReport.com, TheEpochTimes.com, LifeSiteNews.com, WesternJournal.com, NaturalNews.com og andre. Ved å klikke på «Les Hele Artikkelen»-knappen blir du tatt videre til den opprinnelige artikkelen hos en av våre kurerte kanaler.

ANSVARSFRASKRIVELSE:

InfoPoint.no bruker roboter til å hente og oversette artikler. Derfor kan noe av teksten virke snodig formulert av og til. Dette er fordi roboter ikke jobber perfekt. Da anbefaler vi å lese den opprinnelige artikkelen på engelsk.

Vi tar ikke ansvar for innholdet og oppfordrer hver enkelt leser til å gjøre egen research og stille sine egne spørsmål. Vi formidler informasjon fra store og kjente nettsteder som publiserer informasjon som ikke er «Main-Stream». Vi mener alle har rett på alternative vinklinger enn det som er standard i dagens massemedia-bilde.

Alle bilder, logoer og tekst er eid av de respektive medier.