MSNBC-lege innrømmer at bruk av masker ikke lenger handler om vitenskap, men nå om å beskytte barns følelser

En ekspert innen smittsomme sykdommer meldte seg på MSNBC på tirsdag for å oppfordre foreldre til å bruke masker, ikke fordi de er sårbare for coronavirus, men slik at de kan stå «i solidaritet» med sine maskerte barn.

Husk at å tvinge barn til å bruke masker hele dagen er barnemishandling på grensen. Glem at det ikke er noen grunn til at vaksinerte mennesker bruker masker for å avverge et virus som, per sunn fornuft, ikke utgjør noen trussel.

Det er på tide å ignorere sentrene for sykdomsbekjempelse og forebygging, som anbefaler å kaste fra seg masken hvis du er vaksinert, og bare spille spill, ifølge en såkalt ekspert.

Dr. Nahid Bhadelia med Boston University School of Medicine ba seere som så på «Morning Joe» på tirsdag om å maskere seg som et show av enhet med de mishandlede. En slik øvelse vil være en i teatrene, og det er det Bhadelia foreslo.

MSNBC-vert Willie Geist spurte Boston University-smittsomme eksperter tirsdag om hvordan familier med barn under 12 år skal leve livet de neste månedene.

Les-mer