Michael Saylor: Mining-råd vil ‘forsvare’ Bitcoin mot ‘uinformerte’ og ‘fiendtlige’ energikritikere

Bitcoin Mining Council håper å «håndtere bekymringer, spesielt fra uinformerte parter» om kryptovalutas energiforbruk, sa Microstrategy CEO og bitcoinevangelist Michael Saylor.

Bitcoin Mining Council ble født av et ønske om å bidra til å forme fortellingen rundt kryptovalutas energibruk, sa Microstrategy-sjef Michael Saylor.

På CoinDesk’s Consensus 2021 sa bitcoin (BTC, -3,6%) evangelisten at han jobbet med Tesla-sjef Elon Musk og en håndfull nordamerikanske gruvearbeidere for å lage en løs organisasjon som kunne publisere data om energibruk i et forsøk på å løse bekymringer om at kryptovaluta er ikke miljøvennlig.

«Det ble ganske klart at bitcoiners har en god historie, men det er en ganske komplisert historie, og vi må finne en måte å dele historien vår på,» sa han.

Saylor sa at han koblet Musk til de nordamerikanske bitcoin-gruvearbeiderne for å være vert for en diskusjon rundt energibruk.

Musk sendte bitcoins pris stupende denne måneden etter at han kunngjorde at bilprodusenten ikke lenger ville akseptere bitcoin som betaling på grunn av energiproblemer.

Les-mer