Menneskene bak Joe Bidens ‘Fact Check’-team har en historikk med å lyve til det amerikanske folk

Biden-administrasjonen og den demokratiske nasjonale komiteen har sluppet løs en aggressiv «faktakontroll» -kampanje på nettet for å overbevise nettplattformer om å sensurere sine politiske motstandere. Dessverre har lederne for en av disse organisasjonene blitt utsatt for bevisst å lyve at en republikansk presidentkandidat fikk en kvinne til å dø av kreft og begikk en føderal forbrytelse, blant annet løgn.

Den opprørende naturen til folket som angivelig bekjemper konservativ «desinformasjon», kan kjøres hjem ved å undersøke lederne for bare en av disse gruppene, Building Back Together, en uavhengig organisasjon som angivelig koordinerer tett med Biden White House.

Robert Bauer

Robert Bauer, som leder BBTs stemmerett, har nære bånd til Joe Biden. Presidenten stoler så på Bauers dom at han kalte ham medformann i kommisjonen sin for å vurdere å pakke høyesterett. Bauers kone, Anita Dunn, fungerer også som seniorrådgiver for Biden.

Dessverre var Bob Bauer kjernen i den kanskje siste desinformasjonskampanjen de siste årene: Steele Dossier.

I 1980 grunnla Bauer det D.C.-baserte advokatfirmaet Perkins Coie. Han la firmaet sitt i hendene på Marc Elias for å tjene en periode i Obama-administrasjonen fra 2009 til 2011, men Bauer kom tilbake til han gikk av med pensjon fra PC i 2018.

Fra april 2016 brukte Hillary Clintons kampanje og Den demokratiske nasjonale komiteen Perkins Coie til å trakte kampanjemidler til Fusion GPS, som igjen hyret den britiske etterretningsagenten Christopher Steele til å produsere sin salige «dossier».