Mel Gibson Hilser President Donald Trump på Ultimate Fighting Championship Event

Lørdag kveld dukket tidligere president Donald Trump opp på et Ultimate Fighting Championship-arrangement i Las Vegas, Nev., Hvor han fikk tordnende applaus.

Selv om det ble ignorert av de falske nyhetsmediene, og ESPN ignorerte Trumps utseende under deres dekning av begivenheten, var Trump elsket av praktisk talt alle som var til stede for UFC 224 – spesielt Oscar-vinnende regissør og katolsk ikon Mel Gibson.

Video av Trumps inngang til UFC-arrangementet viste Gibson hilse på Trump mens han hilste på sine elskende masser:

Big League Politics har rapportert om hvordan UFC, ledet av Dana White, slo falske nyhetsmedier og folkehelsehysterikk og nektet å kowtow under COVID-19-svindelen, med krigerne som ble gitt ytringsfrihet og fikk lov til å støtte Trump offentlig:

“UFC-president Dana White mottok en enorm mengde flak for å nekte å avbryte show i hele COVID-19-pandemien, og nå gnir han den i ansiktet til kritikerne.

White la ut en video i forrige uke, sammen med en billedtekst for å inspirere fans hvis liv kan ha blitt hardt påvirket av pandemien og begrensningene som ble stengt ved hjelp av mediegenerert hysteri.

“Når vi ruller inn i 2021, ville jeg bare minne alle om at det ALLTID er en løsning på alle problemer! Så, klipp gjennom alt tullet, og ikke la disse menneskene som ikke betyr noe fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt, ”skrev White i en tweet.

«Det er opp til DEG å ta vare på virksomheten, familien, de ansatte og de du bryr deg om !!!» han la til.

I videoen viser White de mange kritikerne i og utenfor MMA-bransjen som tvilte på ham for å ha vist show gjennom hele året. White nektet å bukke under for kritikken og holdt mange familier matet med sin standhaftige vilje til å holde seg i virksomhet til tross for pandemien.

“Arrangementene våre var vellykkede på alle måter, i form og form at et arrangement kunne lykkes. Jeg er stolt av mannskapet vårt. Vi trakk denne tingen av, og det er det vi alltid har gjort, og det er det vi alltid vil fortsette å gjøre, ”sa White i videoen.