‘Medisinske Jim Crow har kommet til Amerika’: Tucker Carlson Angriper Fremveksten av Vaksinebasert Segregering

Tucker Carlson har gjort den uunngåelige sammenligningen mellom de nye segregeringene av amerikanere på grunnlag av vaksinasjonsstatus og den gamle segregeringen av amerikanere for rasemessige forskjeller.

Før COVID-19-pandemien var «stort sett alle enige om at segregering var det verste dette landet noensinne har gjort,» sa Tucker Carlson til sitt publikum tirsdag kveld og sparket i gang en sardonisk monolog om vaksinasjonspass og de sosiale straffene for å nekte COVID- 19 vaksine.

«Å tvinge visse kategorier innbyggere til separate, mindre innkvartering, utelukke dem fra offentlige steder, behandle dem som spedalske eller urørlige: det var helt umoralsk og galt,» fortsatte Fox News-verten. “Vi ble fortalt det mye, og de fleste av oss er veldig enige. Det var galt.»

Ikke desto mindre håndhever «de samme menneskene» som har fordømt segregering «nå segregering,» anklaget Carlson.

«Bare i morges informerte New York Times oss om at med mindre du kan bevise at du har tatt injeksjonen som det demokratiske partiet krever at du tar, er du ikke lenger tillatt i barer, komedieklubber, til og med noen dansekonkurranser i staten New York, ”observerte han. «Du er for skitten til å vises offentlig. Du er ikke velkommen i nærheten av vanlige mennesker. »

De som velger å ikke ta COVID-19-vaksiner, vil ikke kunne delta på basketballkamper i Madison Square Garden i New York, sa Carlson. (En oppdatering fra 2. juni til stadionens nettside sier at «fullvaksinerte seksjoner» er lagt til i hagene.) De vil også måtte sitte i «roped-off seksjoner» for å se baseballkamper.

Les-mer