Klima-Tzar John Kerry sier paven er ‘en av de mektigste stemmene’ om klimaendringene

Biden-administrasjonens klima-Tzar John Kerry møtte pave Frans i et privat publikum sist helg, og hyllet paven som «en av, om ikke de … mektigste stemmene» om «klimaendring» -ideologi.

«Vel, paven er en av de store fornuftstemmer og tvingende moralsk autoritet om klimakrisen,» sa Kerry i et intervju med Vatikanet etter publikum. Han la til at Francis ‘»stemme vil være en veldig viktig stemme som fører frem til og gjennom» det kommende FN-klimatoppmøtet i Glasgow i år, som Kerry sa at han mener paven «har til hensikt å delta.»

John Kerry, den aller første amerikanske presidenten for klimautsending, møtte pave Frans etter å ha holdt en hovedtale i forrige uke på Vatikanets konferanse «Dreaming of a Better Restart» med globalistiske byråkrater knyttet til «Great Reset.»

«Jeg tror hans hellighet snakker med en moralsk autoritet som er ganske atskilt,» og «med unik autoritet, og som forhåpentligvis kan bidra til å presse folk til større ambisjon om å få jobben gjort,» sa Kerry til Vatikanet News lørdag. «Han har evnen til å kunne påvirke innbyggere i mange forskjellige land samtidig,» sa han om Francis, og la til at «vi ser til ham for ytterligere veiledning og hjelp til å få denne jobben gjort.»

En utenrikssekretær fra Obama-tiden og selvutnevnte «katolikk», Kerry har tidligere møtt skarp kritikk fra katolske ledere over hans tiår lange abortforsvar og forsvar for abort med delvis fødsel. Som leder av utenriksdepartementet under Obama-administrasjonen, slo Kerry aggressivt LHBT-ideologi, og omdefinerte hbt-hevder som «sentral» i USAs utenrikspolitikk.

Biden’s klima-Tzar har også vært en bemerkelsesverdig alarmist for «klimaendringer» og ble hånet i februar for å hevde at verden bare har «ni år igjen» for å unngå «katastrofale» klimaproblemer.

Les-mer