Kina reagerer på rapporten om Wuhan-laboratoriepersonalet som ble syke før Covid-19-utbruddet

Det kinesiske regimet benektet mandag at laboratoriepersonalet i Wuhan var smittet med COVID-19 før pandemien, som svar på et spørsmål om en WSJ-rapport.

23. mai rapporterte Wall Street Journal om en ukjent amerikansk etterretningsrapport om tre forskere ved Wuhan Institute of Virology (WIV) som søkte sykehusomsorg med COVID-19-lignende symptomer i november 2019 — en måned før utbruddet av “ pasient null ”identifisert av KKP-regimet.

Regimet hevdet igjen at CCP-viruset stammer fra Kina.

Zhao Lijian, talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet, beskyldte USA for å slippe KKP-viruset fra Fort Detrick militærbase i Maryland under en nyhetsopplysning i Beijing 24. mai.

Zhao ignorerte det faktum at CCP (Chinese Communist Party) -virus, ofte kjent som roman coronavirus, begynte å smitte mennesker i Wuhan, sentrale Kinas Hubei-provinsen, der WIV er lokalisert, i slutten av 2019. Alle de første pasientene i andre land var infiserte uker senere og ble koblet til Wuhan direkte eller indirekte.

Zhao gjentok KKPs påstand om at: «WIV hadde ikke blitt utsatt for nytt koronavirus 2019 før 30. desember 2019. Inntil nå holder ansatte og studenter ved WIV en nullinfeksjonsjournal.»

Les-mer