Hvorfor er Indias COVID-tall så høyt? Feilaktige tester, overdrevne dødsfall, medie manipulasjon

Vanlige medierapporter om økende COVID-19-saksnivåer i India de siste ukene reigniterte en bølge av frykt på grunn av en antatt “langt mer dødelig” variant. Sykehus er angivelig overveldet av pasienter, parkeringsplasser blir omgjort til massive kremeringssteder, bred sinne blusser mot regjeringen på grunn av mangel på oksygen, og samtalene øker for å låse en nasjon på 1,4 milliarder mennesker.

Et hint om at vi kan støte på en dose mediasensasjonalisme skjedde da en New York Post-artikkel med tittelen «bilder viser at mennesker døde i gatene» inneholdt et bilde av en lidende kvinne som lå ved fortauskanten fra en hendelse som senere ble identifisert til være en gasslekkasje i Andhra Pradesh i mai 2020.

Mye av denne dynamikken minner om mange overskrifter som oppmuntret til den samme alarmen tidlig i fjor, for eksempel «En mann ligger død i gaten: bildet som fanger Wuhan coronavirus-krisen,» eller «DISASTER ZONE Coronavirus forlater Wuhan et» zombieland «. med mennesker som kollapser i gatene og medisinere som patruljerer i hazmat-drakter. ”

Som det ble observert i Daily Expose, er slike scener etter et års observasjon ikke blitt replikert noe annet sted, noe som bekrefter at det hele var løgn og propaganda. Nå, «spiller de imidlertid det samme spillet, men denne gangen med India.»

Selv om det absolutt er noe tragedie i India, må det skilles mellom de faktiske effektene av COVID-19 og andre medvirkende faktorer, hvorav mange vil være kjent for de i vest som har vært nære observatører de siste år eller så.

Les-mer