Hundretusener krever frihet i andre globale protest mot COVID-restriksjoner

I over 40 land kom mennesker i hundrevis, tusenvis og til og med hundretusener sammen forrige lørdag for å protestere mot COVID-19-relaterte restriksjoner i den andre globale protesten av sitt slag.

Mens mange slike protester har blitt organisert tidligere, ble lørdagens arrangement koordinert av World-Wide Demonstration, som startet som en aksjonsgruppe i Tyskland våren 2020. Gruppen holdt sin første globale protest på ettårsdagen for starten av begrensningene 20. mars.

Demonstranter over hele kloden, i Australia, New Zealand, Japan, India, Sør-Afrika, store deler av Europa, Argentina, USA og Canada, gikk ut på gata for å motsette seg COVID-relaterte sperrer, obligatoriske vaksiner, vaksinepass og upålitelige COVID PCR-tester.

Mens nesten helt ignorert av vanlige medier, var størrelsen på protestene vanskelig å gå glipp av, med noen byer som så over hundre tusen samlet for å protestere mot begrensningene.

LifeSiteNews databasesjef Meghan Mulherin deltok på demonstrasjonen i Hyannis, Massachusetts, og nevnte at 75 personer deltok selv i denne lille byen. De fikk en så positiv reaksjon fra forbipasserende at et nærliggende midlertidig COVID-injeksjonssted flyttet vekk fra protesten på grunn av offentlig støtte til protestene.

Les-mer