Gov. Ron DeSantis flår Venstresiden og Etablissementet: ‘Jeg har bare begynt å kjempe’

Regjeringen i Florida, Ron DeSantis (R), gjorde det klart denne uken at han ikke har noen planer om å underkaste seg den radikale venstresiden og deres falske nyhetsfortellinger, og fortalte en gruppe republikanere ved Allegheny County’s årlige Lincoln Day Dinner at han «bare har begynt å kjempe ”Og advarsel GOP kan ikke gå tilbake til“ dagene til den mislykkede republikanske etableringen fra før. ”

DeSantis, en voksende stjerne i det republikanske partiet, holdt en halvtimes tale til hundrevis av republikanere som deltok på begivenheten i Pittsburgh, og snakket om bedriftsmedier, big tech-oligarker og Floridas prøvde og sanne pro-frihetstilnærming til den kinesiske koronaviruspandemien. .

«Alt jeg kan si til enhver stat som ikke har fulgt etter: Åpne staten din, åpne skolene dine, avslutt disse maskemandatene, la folk leve og trives,» sa DeSantis under talen. «Da det kom helt nede på det, valgte vi frihet fremfor Fauci-isme.»

Mens guvernøren ikke uttrykkelig uttrykte noen planer om å stille som president i neste valgsyklus, har en av hans linjer fått litt oppmerksomhet fra etableringsmediene.

«Jeg kan fortelle deg dette: I delstaten Florida, med meg som guvernør, har jeg bare begynt å kjempe,» sa DeSantis, og fikk mange til å tenke på hans fremtidige politiske planer utover hans intensjon om å vinne gjenvalg i Sunshine State’s kommende regjeringsløp.

Les-mer