En nærmere titt på Bill Gates: fremmer Eugenikk, vennskap med Jeffrey Epstein

Mens milliardærglobalisten Bill Gates har blitt hyllet det siste året som en sjenerøs og eksepsjonelt kunnskapsrik mann om COVID-19, avslører dypere forskning en mørkere side av hans karakter, hans ønsker om kontroll over kloden på en måte hentet fra mye kritisert eugenisk politikk, så vel som urovekkende lenker til selvetittende sexforbryter Jeffrey Epstein.

Den 65 år gamle grunnleggeren av Microsoft hylles over hele verden som en godhjertet filantrop, stort sett takket være mediefasaden og den konstante forfremmelsen han liker. I løpet av den siste tiden COVID-19 har han blitt konsultert som om en fremtredende forsker, som er i stand til å løse den tilsynelatende krisen, og gir tidslinjer for verdens tilbakevending til normalitet.

Imidlertid gir oversett etterforskning og bevis en mørkere side, og kanskje en mer ærlig vurdering av Gates. En veldokumentert Corbett-rapport fra mai 2020 har gitt bevis som de vanlige mediene stort sett har oversett i sin ros av Gates, men som bekreftes i forskjellige rapporter.

Les-mer