Dr. Fauci Samarbeidet med Facebook for å «Pushe» COVID-narrativet

Etter utgivelsen av tusenvis av Dr. Faucis e-poster sendt gjennom COVID-pandemien, finner vi veldig interessant informasjon.

Mange av dem på den såkalte høyre satte spørsmålstegn ved flere grep gjort av regjeringen vår under pandemien. Det viser seg at flertallet av tiltakene som ble tatt for å bekjempe viruset ble gjort på forespørsel fra Fauci.

Vi så på hvordan verden stengte ned, folk ble bedt om å ‘maskere seg’, og mange mistet levebrødet deres hvis ikke livet helt.

Og for hva? Stod verden plutselig stille mens folk unødvendig døde alt fordi en ‘lege’ med baktank spilte politikk med et virus? Som et resultat ga myndighetene muligheten til å få uhindret kontroll over befolkningen.

Hvordan skjedde dette spør du?

Det hele ble gjort gjennom fortellingen. I dagens verden er fortellingene mektige, og Fauci sørget for at fortellingen ble låst ned for å presse nøyaktig den meldingen de ønsket å få ut.

I følge de nylig utgitte e-postene viser det seg at Fauci og Facebooks Zuckerberg jobbet sammen for å presse en spesifikk fortelling rundt COVID-utbruddet.

Les-mer