Det er på Tide å Arrestere og Rettsforfølge Forskere som bruker Uskyldige Barn til Medisinske Eksperimenter med Covid vaksine

FDA innrømmer at mRNA-vaksiner forårsaker bivirkninger hos 86% av barna, men kaller det uansett «trygt»
Denne Pfizer-siden hos FDA gir lenker til alle faktaark og pressemeldinger der FDA feirer utvidelsen av sin nødbrukstillatelse til barn i alderen 12 til 15.

Faktaarket inneholder følgende tabell som beskriver den sjokkerende frekvensen av bivirkninger og skader opplevd av 12-15-åringer (dvs. barn) som fikk mRNA-injeksjonene:

Tabell 5: Studie 2 – Frekvens og prosentandel av ungdommer med lokale reaksjoner, etter maksimal alvorlighetsgrad, innen 7 dager etter hver dose – Ungdom 12 til 15 år

Som du kan se fra tabellen, fikk 1127 barn den første dosen av vaksinen, og 1097 barn fikk den andre dosen. Hva skjedde med de 30 barna som ikke møtte opp til den andre dosen? Døde de?

Blant de barna som ble injisert med det medisinske eksperimentet med mRNA-vaksine:

En sjokkerende 86% opplevde bivirkninger.
Nesten 44% fikk «moderate» bivirkninger definert som «forstyrrer aktivitet.»
66% av barna fikk feber.
65% led av hodepine.
Andre bivirkninger som disse barna opplever som en del av disse medisinske eksperimentene inkluderer frysninger, oppkast, diaré, feber, muskelsmerter og til og med leddsmerter.
Selv etter at 86% av barna opplevde slike bivirkninger etter å ha blitt injisert med den første dosen, fortsatte forskerne å skade barna med en ny dose. Dette er et tydelig brudd på amerikansk lov, internasjonal lov og Nürnberg-koden.

Les-mer