CNNs Kinesiske Propagandist Ønsker Hammer på Uvaksinerte Amerikanere: «Livet Må Bli for Vanskelig for Folk å Forbli Uvaksinert» [VIDEO]

Konservative Treehouse rapporter – CNN medisinsk analytiker Leanna Wen ble født i Shanghai, Kina. Hun er stipendiat ved CCP-propagandauttaket The Brookings Institute, hvor mange av de amerikanske og kinesiske propagandistene gyter.

Husk at dette er et interessepunkt fra CNNs bedriftsmedium. Wen har ikke noen stilling i den amerikanske regjeringen; hennes meninger og krav er spesielt de stillingene til medieuttaket som betaler henne for å fremme dem.

Under et segment på det sviktende falske nyhetskabelnettverket, forkynte fru Wen, medisinsk analytiker for CNN frimodig til panelet, at livet «Trenger å være vanskelig» for uvaksinerte amerikanere.

Den svikefulle CNN-bidragsyteren fremmet et følelsesmessig behov for at amerikanere skulle vaksineres, og brukte spredningen av Delta-varianten som en unnskyldning og sa «det er mye mer smittsomt,» men ignorerer det faktum at varianten er mindre dødelig.

Se videoen her: