Bitcoin glir til $ 35K, ETH til $ 2,4K på grunn av Bidens miljømessige negativitet

Bitcoin, verdens største kryptokurrency etter markedsverdi, var nede på fredag med 7,6% per pressetid. BTC var under det 10-timers glidende gjennomsnittet og 50-timen, et baissignal for markedsteknikere.

Prisen på BTC falt fra $ 39 053 kl 22:30 UTC (18:30 ET) torsdag til så lavt som $ 35 453 innen 12:00 UTC (8:00 ET) fredag, en 9,2% slip basert på CoinDesk 20-data.

Fundamental kryptomarkedets baisse, inkludert usikkerhet om bitcoin som en inflasjonssikring etter at den amerikanske presidenten Joe Bidens administrasjon utgav en $ 6 billioner budsjettplan, samt fortsatt bekymring for bitcoin mining som forårsaket skade på miljøet, sannsynligvis førte til salg fredag.

«Det kan være en vanskelig helg for kryptoinvestorer,» sa David Russell, visepresident for markedsinformasjon i meglerhandelen TradeStation Group. “I midten av mai solgte det igjen tekniske arr som kan trenge tid for å gro. Bitcoin er under $ 40 000 og drar på plassen. ”

Les-mer