Bitcoin: dette vil bli den verste ‘kryptovinteren’

I mange tidligere artikler har vi lagt opp bullish argumenter som krever sterke samlinger i valutaparet BTC-USD.

Faktisk ba vi om et parabolsk utbrudd i BTC-USD helt tilbake i desember 2020 (da prisene fremdeles handlet nær 18k), så det burde ikke se ut som om vi alltid har inntatt en stiv baisse handelsstilling som fullstendig ser bort fra positivt potensial for kryptovalutaaktiva for å modernisere, sikre og desentralisere finansielle transaksjoner (i både forbrukermarkeder og i investeringsmarkeder).

Imidlertid ser de siste nedgangene i BTC-USD spesielt problematiske ut, og disse tilbakegangene har gått langt utover dypet som mange analytikere ville ha trodd mulig for kort tid siden. I tillegg til dette, antyder forskjellige nyhetshistorier som diskuterer en annen «kryptoinngrep» fra People’s Bank of China (PBoC) at bitcoin-eiendeler kan ha vanskeligheter med å få trekkraft i verdens nest største økonomi.

Av disse grunnene tror vi at kryptovaluta-samfunnet fremdeles står overfor legitimitetsproblemer som ennå ikke er løst fullt ut, og at en akselerasjon i fart i markedets salgspress kan generere tap i BTC-USD som overgår de som ble sett under den forrige “kryptoen vinter ”som startet i 2018.

Hver gang vi prøver å gjøre en vurdering av eiendelens virkelige verdi, er det viktig å avveie relevansen av hver av de dominerende fortellingene som driver følelser i markedet.

I dette tilfellet skapte de negative nyhetene om at Kina planlegger å slå ned på bitcoin-gruvedrift og handelsaktiviteter en markedshistorie som utløste et globalt salg av kryptovaluta og førte til en innledende test av $ 30.000-nivået i BTC-USD.

Les-mer