Biden’s Administration ber Amerikanerne Rapportere ‘Potensielt’ Radikaliserte Venner og Familie

President Joe Bidens administrasjon kunngjorde sine planer om å skape måter for amerikanere å rapportere radikaliserte venner og familie til regjeringen, i et forsøk på å bekjempe innenlandsk terrorisme.

I en samtale med journalister forklarte en senioradministrasjonssjef viktigheten av å stoppe politisk drevet vold før den startet.

«Vi vil arbeide for å øke offentlighetens bevissthet om føderale ressurser for å adressere angående eller truende oppførsel før vold oppstår,» sa tjenestemannen.

Tjenestemannen siterte Department of Homeland Securitys kampanje for «Hvis du ser noe si noe» for å stoppe radikal islamsk terror som en innenlandsk mulighet.

«Dette innebærer å skape sammenhenger der de som er familiemedlemmer eller venner eller kolleger vet at det er veier og veier for å skape bekymringer og søke hjelp for de som de har oppfattet som radikaliserende og potensielt radikaliserende mot vold,» sa tjenestemannen. .

Biden begynte sitt presidentskap med en sterk advarsel i sin innvielsestale om «økningen i politisk ekstremisme, hvit overherredømme, innenlandsk terrorisme som vi må konfrontere og vi vil beseire.» 1. juni beskrev Biden trusselen fra «hvit overherredømme» som den «mest dødelige trusselen mot hjemlandet i dag.»

Biden-administrasjonen sa at de også ville samarbeide med store teknologiselskaper om «økt informasjonsdeling» for å bekjempe radikalisering.

«Ethvert bestemt teknologiselskap kjenner ofte sin egen plattform veldig godt,» bemerket den offisielle. “Men regjeringen ser ting – faktisk trusler om vold – på tvers av plattformer. De ser forholdet mellom online rekruttering, radikalisering og vold i den fysiske verden. ”

Les-mer